DÜNYA

Şaka gibi olay!

Florida eyaletinde uyuduğu esnada evinin altında aniden oluşan çukura düşerek kaybolan talihsiz kişinin cesedine yaklaşık 40 saat sonra ulaşıldı.

Jeff Bush isimli 37 yaşındaki kişiyi aramaya perşembe akşamı başlayan ekip çalışmasını dün cesedine ulaşarak tamamlayabildi.

Tampa şehrine 23 km uzakta ve 8 bin kişinin yaşadığı Seffner kasabasında yaşanan olay korku filmlerine taş çıkartacak türdendi. Jeff, yatağında olduğu sırada odasının çökmesi ile metrelerce aşağıya yuvarlandı. Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri tüm araştırmalarına rağmen Jeff’e ulaşamadı.

Bush ailesinin diğer üyleri, Jeff’in uyuduğu sırada bulunduğu odadan büyük bir ses ile irkildiklerini kaydetti. Aile üyeleri, Jeff’in odasının kapısını açtıklarında karşılaştıkları manzara karşısında gözlerine inanamadıklarını söyledi. Odanın tamamen çökerek dibi görünmeyen bir çukur oluştuğuna dikkat çeken Jeff’in kardeşi Jeremy, daha sonra itfaiyenin uyarısı ile kendilerinin güvenli bir alana çekildiğini söyledi.

Hillsborough Vilayet yöneticilerinden Mike Merrill’in verdiği bilgiye göre bugün olay yerine gelen büyük ekipmanlarla yapılan özel kazılar sayesinde Jeff’in cansız bedenini bulduklarını kaydetti.

6 metre genişliğinde oluşan çukurun içinden Jeff’i çıkarmak için büyük gayret gösterdiklerini belirten Merrill, ‘‘Hiç alışık olunmayan bir çukurda kazı yaptık’’ dedi.

Göçüğün yaşandığı sırada Jeff dışında 5 kişinin daha evde olduğu bilgisini veren Merrill, bu kimselerin olayda hiçbir zarar görmediklerini kaydetti.

Uzmanlar, her yıl Florida da binlerce çukurun oluştuğunu bunun da eyaletin coğrafik yapısından kaynaklandığını belirti. Uzmanlar Forida eyaletinin kil tabakası ile kireçtaşı zemini üzerinde olduğu ve bu gözenekli toprak yapısının suda kolayca çözülmesinden her yıl birçok çukurların oluştuğuna dikkat çekti.

CİHAN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir